2013-07-06 04:23:03
Φωτογραφία για Μπεργκ: «Να βοηθήσω και να βοηθηθώ»
Με στόχο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του, βοηθώντας ταυτόχρονα και τον εαυτό του αναχώρησε από την Αθήνα ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο άσος του Αμβούργου είχε έρθει στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» με τους οποίους τα βρήκε για τριετές συμβόλαιο, όντας πλέον έτοιμος να φορέσει τα πράσινα.

Κατά την αναχώρησή του, ο 26χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μελλοντική του ομάδα, αλλά και τον Γιάννη Αναστασίου που πρόλαβε να γνωρίζει και μίλησε για τους στόχους του:

«Είχα καλό προαίσθημα από την αρχή για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε αρκετά με τον προπονητή, ο οποίος μου έκανε καλή εντύπωση, όπως και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω εδώ. Μου αρέσει η πόλη και ο καιρός είναι καλός.

Ελπίζω να πετύχω κάποια γκολ με την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ και να βοηθηθώ από τον σύλλογο. Ελπίζω να κερδίσουμε κάποιους τίτλους. Δεν είμαι 100% έτοιμος ακόμα αλλά έχω αρχίσει κάποιες προπονήσεις.

Οι φίλαθλοι μας είναι εκπληκτικοί, ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ευελπιστώ να έχουμε μια φανταστική χρονιά».
woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ