2013-07-05 13:14:02
Φωτογραφία για Αγανάκτηση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο «Αριστέας»
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας εκφράζει με ανακοίνωσή της «την έντονη αγανάκτησή της για το συνεχιζόμενο έλλειμμα Διοίκησης στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ», καθώς από 6μήνου η Μονάδα έχει στερηθεί τις υπηρεσίες αρχικά της Διοικήτριας του, και ακολούθως της Δ/ντριας και της αναπληρώτριας Δ/ντριας, με αποτέλεσμα η Μονάδα να στερείται Διοικητικού Υπευθύνου, με ότι συνεπάγεται αυτό, τόσο για τις οικονομικές πράξεις αλλά και την εν γένει λειτουργία της Μονάδας, όσο και για την εκπαίδευση – κατάρτιση και περίθαλψη των ατόμων με αναπηρία που καλύπτει η Μονάδα.

Αυτήν την στιγμή μία από τις μεγαλύτερες Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας της Θεσσαλίας λειτουργεί με βάση την καλή διάθεση και το φιλότιμο εργαζομένων και όχι μόνο, με ότι συνεπάγεται αυτό για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, και την υποστήριξη και την υγεία των ατόμων με αναπηρία που καλύπτει.


Η Ομοσπονδία μας καλεί έστω και μετά την παρέλευση 6μήνου την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας να προβεί στον Ορισμό Διοικητικού υπευθύνου εδώ και τώρα, ειδάλλως και οτιδήποτε συμβεί σε μία Μονάδα που στερείται Διοικήσεως υπεύθυνοι θα είναι αυτοί που δεν έπραξαν τα δέοντα.

Μέσα στα πλαίσια των ανωτέρω και προκειμένου να καταδειχθεί η ατονία του Υπουργείου Εργασίας, η Ομοσπονδία μας ενημέρωσε εγγράφως και ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργείου για την διενέργεια της εκδρομής των περιθαλπομένων, πλην όμως δεν «ίδρωσε το αυτί» κανενός.

Ευελπιστούμε τουλάχιστον τώρα, το Υπουργείο να επιδείξει τα κατάλληλα αντανακλαστικά και να προβεί στον άμεσο διορισμό Διοικητικού Υπευθύνου της Μονάδας».

Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος κ. Ράλλης Τσιουλάκης.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ