2013-07-05 13:07:03
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΕ... ΣΟΥΑΡΕΣ!
Η Λίβερπουλ ξεκαθάρισε στον Λουίς Σουάρες να βρει ομάδα μέχρι τις 22 Ιουλίου, αλλιώς θα πρέπει να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στην προετοιμασία.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να δει το σίριαλ με την υπόθεση του Λουίς Σουάρες να κρατάει μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο πιέζει από την πλευρά της προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Μέχρι στιγμής καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη στιγμή που ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να αποχωρήσει από το Άνφιλντ.

Έτσι η Λίβερπουλ έστειλε τελεσίγραφο στον Σουάρες τονίζοντας του ότι μέχρι τις 22 Ιουλίου, όταν και επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές, θα πρέπει να έχει φέρει πρόταση από ομάδα ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, η Λίβερπουλ έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι θα πρέπει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία και τους προγραμματισμένους φιλικούς αγώνες που θα δώσουν οι «Κόκκινοι» στην Αυστραλία και την Ταϊλάνδη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ