2013-07-05 04:34:05
Φωτογραφία για Σε Μ.Ε.Θ. της Θεσσαλονίκης ο 19χρονος του τροχαίου στο Βόλο
Εγχειρίστηκε στο Βόλο και τα ξημερώματα της Παρασκευής μεταφέρονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου της συμπρωτεύουσας.

Στην Θεσσαλονίκη μεταφέρονταν τα ξημερώματα της Παρασκευής, έπειτα από εγχείρηση στο Νοσοκομείο του Βόλου, ο 19χρονος, με αρχικά ονόματος Μ.Σ., ο οποίος νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Το 19χρονο αγόρι, που σύμφωνα με ιατρικές πηγές αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφού εγχειρίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και πιο συγκεκριμένα με ώρα άφιξης από τον Βόλο τις 3.30 περίπου, μεταφέρονταν με ασθενοφόρο αρχικά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της διακομιδής, στο Ιπποκράτειο και εν συνεχεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9.30 νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, όταν το δίκυκλο μηχανάκι που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με Ι.Χ., του οποίου ο οδηγός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχειρούσε αριστερή στροφή από την οδό Μαιάνδρου στην οδό Σμύρνης.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 19χρονου, ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, την άμεση κινητοποίηση της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Βόλου, στο οποίο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του Ι.Χ., αφού από το συμβάν υπέστη σοκ.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ