2013-07-02 18:33:07
Φωτογραφία για Μου έδωσε πολλά ο Ολυμπιακός...
Την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον Ολυμπιακό για όσα του προσέφερε αυτά τα τρία χρόνια που φόρεσε την φανέλα του, εξέφρασε ο Φρανσουά Μοντέστο κατά την παρουσίασή του από την Μπαστιά.

Την ευτυχία του για το γεγονός ότι υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού για μία τριετία, εξέφρασε ο Φρανσουά Μοντέστο! Ο Κορσικανός μεσοαμυντικός κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαστιά, τόνισε ότι νιώθει ευγνώμων για την συνεργασία του με τους νταμπλούχους Ελλάδας, αφού όπως υποστήριξε, κέρδισε πάρα πολλά φορώντας την φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά ο Φρανσουά Μοντέστο τόνισε: ««Ανυπομονώ να ξαναμπώ στην ομάδα. Θέλω να παίξω και να το απολαύσω. Πρόκειται για την ομάδα της καρδιάς μου. Θα μπορούσα να μείνω στην Ελλάδα, όπου αισθανόμουν πολύ καλά. Ήταν δύσκολο να φύγω, γιατί αυτή ο Ολυμπιακός μου έδωσε πολλά και τη δυνατότητα να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο. Όμως ανέκαθεν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και χάρη στη διοίκηση και τον προπονητή της Μπαστιά, αυτό έγινε πραγματικότητα».


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι δύσκολη η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία ειδικά για μια ομάδα σαν την Μπαστιά. Βλέπω τεράστιες αλλαγές στο σύλλογο. Το γήπεδο είναι σχεδόν έτοιμο, το προπονητικό κέντρο είναι υπό κατασκευή και υπάρχει ενθουσιασμός γύρω από την ομάδα».

Από την πλευρά του ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ο οποίος θα έχει μετά τον Ολυμπιακό συμπαίκτη τον Μοντέστο και στη Μπαστιά, δήλωσε: «Παραλίγο να έρθω εδώ τον Ιανουάριο. Όμως μείναμε σε επαφή και η μεταγραφή έγινε γρήγορα. Χαίρομαι που είμαι στην Μπαστιά και ελπίζω να πετύχουμε όμορφα πράγματα. Ο περασμένος χρόνος ήταν δύσκολος για μένα».

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ