2013-07-02 18:27:51
Φωτογραφία για Mένει στον Θρύλο ο Λο...
Γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του Έισι Λο πρόσφερε ο Ολυμπιακός και όπως όλα δείχνουν, ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Με την φανέλα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού θα φιγουράρει ο Έισιθ Λο αι την επόμενη σεζόν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις!

Οι αδελφοί Αγγελόπουλου με βάση νεότερες πληροφορίες, φέρονται να έχουν προτείνει στον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του που αγγίζει το 60% και όπως όλα δείχνουν, ο Έισι Λο θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στους πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο Λο από τις 550.000 ευρώ θα αμείβεται πλέον με 800.000 ευρώ.

Όμως, για την παραμονή του μέτρησε η καθοριστική του προσφορά στο Φάιναλ Φορ όπου οι Πειραιώτες κατέκτησαν τη δεύτερη σερί Ευρωλίγκα και τρίτη συνολικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί από τα βασικά του στελέχη τον Λο και έπαιξε μεγάλο ρόλο και η διάρκεια που έχει στο παιχνίδι του.

Επίσης, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει πολλές αλλαγές στον κορμό της ομάδας και μαζί με την πρόταση των 800.000 ευρώ, από τις 550.000 ευρώ, που έπαιρνε ο Λο δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί.

 

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ