2013-06-30 22:44:03
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Π.Δυτικής Ελλάδας σχετικά με προσαγωγές και συλλήψεις κατά τη διάρκεια χθεσινών επεισοδίων στην Πάτρα
Χθες 29 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:50, έξω από κεντρικό ξενοδοχείο στην Πάτρα, όπου είχε... προγραμματιστεί εκδήλωση πολιτικού κόμματος, πενήντα περίπου άτομα, κρατώντας ρόπαλα, σιδηρολοστούς και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη, μάσκες τύπου «FULL FACE» και αντιασφυξιογόνες μάσκες, προκάλεσαν επεισόδια και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με ρίψη αντικειμένων και βομβών μολότοφ.

Για την ομαλοποίηση της κατάστασης πραγματοποιήθηκε η αναγκαία χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Προκλήθηκαν φθορές σε τέσσερις υαλοπίνακες, ενώ συνολικά προσήχθησαν είκοσι άτομα, δεκατέσσερα εκ των οποίων συνελήφθησαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της πρόκλησης διακεκριμένων φθορών, της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και της έκρηξης.

Για όλες τις αστυνομικές ενέργειες και την εξέλιξη των περιστατικών ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

patrasnews.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ