2024-04-29 14:11:42
Φωτογραφία για Eurovision 2024: Τι έγινε στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι;



Το «Ζάρι» με τη Μαρίνα Σάττι κύλησε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2024, που διεξάγεται στη Σουηδία.



Στη σκηνή της Eurovision 2024 ανέβηκε, τη Μ. Δευτέρα (29/04), η Μαρίνα Σάττι και πραγματοποίησε την πρώτη τεχνική πρόβα της με το τραγούδι «Ζάρι».



Το τραγούδι «Ζάρι», σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Eurovision στο Reddit, είναιένα κράμα ελληνικών, αραβικών και βαλκανικών επιρροών που καταφέρνει να ακούγεται τόσο παραδοσιακό όσο και υπερσύγχρονο.





Σχετικά με τη σκηνοθεσία, η Μαρίνα Σάττι διατηρεί την ίδια στάση που είδαμε στο επίσημο βίντεο - φοράει ένα λαμπερό μοβ ρούχο, συνδυασμένο με μαύρες μπότες. Η Μαρίνα Σάττι έχει τέσσερις χορευτές - τρεις άνδρες και μία γυναίκα - που την πλαισιώνουν και συνδυάζουν κινήσεις χορού του δρόμου με παραδοσιακά στοιχεία. Υπάρχουν πολλά κοντινά πλάνα από την κάμερα - η Μαρίνα Σάττι συνδέεται πραγματικά με το τηλεοπτικό κοινό και φαίνεται υπέροχη και ζωντανά στη σκηνή.



Όσον αφορά στα γραφικά, υπάρχει πολύ χρώμα και ενέργεια - με τα νέον ροζ αιωρούμενα γραφικά στους κύβους και τα γραφικά τύπου grafitti στις οθόνες LED που φέρνουν την ίδια αστική ατμόσφαιρα που είδαμε στο επίσημο βίντεο.

Τέλος, ο ρυθμός του «Ta-ta-ta» δονεί την αρένα.



Eurovision, Eurovision 2024, Eurovision Ελλάδα, Eurovision 2024 Ελλάδα, Εurovision Μαρίνα Σάττι, Eurovision 2024 Μαρίνα Σάττι, Μαρίνα Σάττι



Η συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2024

Το τραγούδι «Ζάρι» και το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής παρουσιάστηκαν σε αποκλειστική μετάδοση στις 7 Μαρτίου μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1, «Eurovision σε είδον», με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Όπως ανακοινώθηκε στις 9 Απριλίου, το τραγούδι «Ζάρι» έγινε διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στη χώρα μας.



Επί της ουσίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για ένα τραγούδι, που με την ιδιαίτερη χροιά και την ξεχωριστή ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι, παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, ενώ οι στίχοι μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές, σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.



Μάλιστα, τη μουσική του τραγουδιού «Ζάρι» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Vlospa, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel. Επίσης, creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.



Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη – κατά σειρά εμφάνισης – στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Στον σχολιασμό του διαγωνισμού για λογαριασμό της ΕΡΤ θα είναι οι ηθοποιοί, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.



Γράφει ο Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος-  ieidiseis.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ