2013-06-30 22:28:25
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΠΟΛΟ!
Νίκησαν με ανατροπή 9-8 στον τελικό τη Βουλιαγμένη.

Στα ερυθρόλευκα βάφτηκε ένας ακόμη εφετινός τίτλος των πανελληνίων πρωταθλημάτων υποδομής καθώς ο Ολυμπιακός μετά το πρωτάθλημα στο πόλο νέων γυναικών κατέκτησε σήμερα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο νεανίδων.

Ο τίτλος κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες καθώς ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπές οι πολίστριες του Γιάννη Μπενόπουλου νίκησαν με 9-8 τη Βουλιαγμένη στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Η ομάδα μας ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια ο σύλλογος των νοτίων προαστίων αντέδρασε και αφού πέρασε μπροστά με 3-5 στο ημίχρονο, έφτασε να προηγείται με 3-6 στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου.

Εκεί ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και με πολύ καλή άμυνα μείωσε 6-7 κάνοντας και πάλι τον τελικό, ντέρμπι.


Ένα ντέρμπι στο οποίο επικράτησε ολοκληρωτικά στην τελευταία περίοδο αφού με ένα επί μέρους 3-1 οι ερυθρόλευκες νίκησαν πανάξια με 9-8 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις πολιστριές μου που ακόμη και όταν βρέθηκαν πίσω με τρία γκολ διαφορά δεν σταμάτησαν να πιστεύουν ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Και οι δύο τίτλοι που πήραμε εφέτος, στις νεανίδες αλλά και στις νέες γυναίκες είναι προϊόν της δουλειάς που γίνεται σε βάθος τα τελευταία χρόνια.

Βήμα – βήμα, μέσα στην Ακαδημία πόλο, χτίζουμε το αύριο του Ολυμπιακού τόσο στην ομάδα γυναικών όσο και στην ομάδα ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Ολυμπιακού για τη στήριξη που μας παρέχει, όλους τους συναδέλφους προπονητές στην Ακαδημία καθώς δουλεύουμε ως μία ομάδα, τον Χάρη Παυλίδη για τη μεγάλη βοήθεια, τον έφορό μας, Κώστα Γούρα που φροντίζει για τα πάντα και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδας που κάτω από αντίξοες συνθήκες τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να συντηρούν τμήματα υποδομής και φυσικά στη Βουλιαγμένη που αποτελεί έναν άξιο αντίπαλο» δήλωσε μετά το τέλος του τελικού ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Μπενόπουλος.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 4-0, 2-3, 1-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Γιάννης Στεργιόπουλος): Ζοφόλη Ν., Χυδηριώτη 1, Μαυρωτά Αμ., Μαυρωτά Ιφ., Πρωτόπαππα , Ξενάκη 3, Αντωνιάδη, Ζοφόλη Β., Κοκκκινάκη, Ντάσιου 2, Σελετοπούλου 2, Λακουμέντα, Σταυρίδη, Βαρελίδη, Μαστρόκαλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Σαφέτη, Κουντούρη, Δωρίζα, Δατσέρη, Καλογεράκου 3, Λογοθέτη 1, Πέττα, Πλευρίτου Βασ. 1, Γκουζούλα, Μιχαηλίδου 2, Δουρέκα Στ., Δουρέκα Αδ., Ταμπάκη.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Την 3η θέση κατέκτησε ο ΑΝΟ Γλυφάδας που κέρδισε 11-4 τον Πανιώνιο στον μικρό τελικό.

*Η πολίστριά μας Ιωάννα Σταματοπούλου αναδείχθηκε κορυφαία γκολκίπερ του πρωταθλήματος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ