2013-06-27 10:14:10
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ... «10» ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΤΕΒΕΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Την απόκτηση του Κάρλος Τέβες ανακοίνωσε η διοίκηση της Γιουβέντους.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 9 εκατ. ευρώ, ενώ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 5,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο 29χρονος επιθετικός παρέλαβε τη φανέλα με το νούμερο «10» και θα ολοκληρώσει την Πέμπτη τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ λίγο αργότερα θα παρουσιαστεί στο γήπεδο της Γιουβέντους.

Ο Τέβες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", βγήκε μέσα στο... χαμόγελο στο μπαλκόνι των γραφείων της Γιουβέντους, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την «κυρία» και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του και λόγω του... «10» που είχε η φανέλα του, αφού είναι αυτό που είχε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους, μέχρι που άφησε την πρωταθλήτρια Ιταλίας!

Πάντως η Μίλαν ήθελε τον Αργεντινό άσο τόσο τον Ιανουάριο όσο και τώρα, αλλά ο Τέβες είπε: «Η Γιουβέντους με ήθελε περισσότερο». Λόγια που έγιναν πρώτο θέμα στην Ιταλία..

Ο «απάτσι» θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα φορέσει την φανέλα με το Νο.10, μετά τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι αποθεώθηκε από τους εκατοντάδες οπαδούς της «κυρίας» που βρέθηκαν στα γραφείο της ιταλικής ομάδας, όταν βγήκε στο μπαλκόνι! Νωρίτερα, πολλοί είχαν βγάλει φωτογραφίες μαζί του και είχαν πάρει αυτόγραφα, όταν έφτασε στα γραφεία. Χαμός έγινε και στο αεροδρόμιο, όπου αποθεώθηκε...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ