2013-06-27 10:13:30
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των αδιάφθορων ξανά η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας - Εξετάζεται η πιθανή εμπλοκή αστυνομικών στις δολοφονίες σε Σαχτούρη και Aνθείας
Την πιθανή εμπλοκή αστυνομικών σε γνωστές δικαστικές υποθέσεις, εξετάζει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία για μια ακόμα φορά στρέφει το βλέμμα της στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται νέα σοβαρή υπόθεση, μετά την πρόσφατη που αποκαλύφθηκε και αφορούσε την υπεξαίρεση χρημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της αρμόδιας υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. που διερευνούν υποθέσεις που αφορούν εσωτερικά ζητήματα της αστυνομίας, κατέφθασαν τις τελευταίες ημέρες και πάλι στην Πάτρα, αναζητώντας συνεργασία αστυνομικών και αξιωματούχων με "κυκλώματα" και πιθανή εμπλοκή τους σε δικαστικές υποθέσεις.

Οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. που πρόσφατα βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού για την υπόθεση της υπεξαίρεσης, δεν ασχολήθηκαν μόνο με αυτή, αλλά και με τις δολοφονίες, πριν μερικούς μήνες σε Σαχτούρη και Ανθείας, με τέσσερις νεκρούς, και την πιθανή εμπλοκή αξιωματικών σε αυτές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ