2012-04-05 20:21:55
Φωτογραφία για ΠΡΙΦΤΗΣ: ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ FINAL4
Δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, και μάλιστα τους δικαιολόγησε αφού έχουν να παίξουν… διπλό έναν μήνα.

Εξαιτίας της αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και του ρεπό που είχε η Καβάλα, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα, κάτι που κόστισε στους παίκτες του, όπως παραδέχτηκε ο Έλληνας τεχνικός.

«Θέλω να συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ, αλλά και για τον τρόπο που έχει χτίσει και προγραμματίσει τη φετινή ομάδα. Έχει καλή χημεία και βλέμμα στο μέλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς για έναν μήνα δεν δώσαμε ούτε ένα φιλικό και αυτό μας κόστισε. Ούτε διπλό δεν μπορούσαμε να παίξουμε στις προπονήσεις.

Από τη διακύμανση του σκορ, μπορεί να καταλάβει κανείς πως ο Ολυμπιακός χαλάρωσε όταν η διαφορά πήγε στο +31. Εμείς βρήκαμε έτσι μερικούς χώρους και πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια» είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και στη συνέχεια παραδέχτηκε «Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι το επόμενο που θα κρίνει και σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό στο Φάιναλ Φορ» olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ