2012-04-05 20:21:06
Φωτογραφία για Εντόπισαν επώνυμους με... αυθαίρετα στην Μύκονο
Αυτό που όλοι λίγο- πολύ γνώριζαν ανακάλυψαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος στην Μύκονο όπως αποκάλυψε η Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαργαρίτα Καραβασίλη.

Περισσότερα από 40 αυθαίρετα εντοπίστηκαν ορισμένα εκ των οποίων ανήκουν σε «επώνυμους».

Αναλυτικά, η επιθεωρήτρια εξήγησε ότι το φαινόμενο της αυθαίρετης δόμησης εντοπίζεται κυρίως: «Στην Μύκονο, την Σαντορίνη και την Ρόδο» όπου και έχουν πραγματοποιηθεί αρκετοί έλεγχοι και έχουν εκδοθεί δεκάδες αποφάσεις κατεδάφισης.

Επιπλέον, και ειδικότερα για την Μύκονο, η κυρία Καραβασίλη προχώρησε σε εντυπωσιακές αποκαλύψεις.

Ειδικότερα, ανέφερε «πριν ξεκινήσουν τα μέλη της Υπηρεσίας για αιφνιδιαστικό έλεγχο στη Μύκονο τοπικοί φορείς και Πολεοδομία «ήξεραν ότι πηγαίναμε».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι προκειμένου να κρατηθεί η επίσκεψη μυστική «αναγκαστήκαμε να νοικιάσουμε αεροσκάφος για να μην χρησιμοποιήσουμε αεροπλάνο της γραμμής και μας αντιληφθούν».

Η ειδική γραμματέας ανακοίνωσε ότι ελέγχθηκαν 40 πολυτελείς αυθαίρετες κατασκευέςκαι σε μερικές περιπτώσεις χρειάστηκε «να περιμένουμε και έξι ώρες για να εμφανιστεί ηΠολεοδομία του νησιού».

Η κα Καραβασίλη δεσμεύτηκε να καταθέσει στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής κατάσταση με τις 40 αυτές περιπτώσεις, για τις οποίες επισήμανε ότι «κάποιες αφορούν γνωστά ονόματα».
newscode.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ