2013-06-26 09:14:03
Φωτογραφία για Πωλείται ο Ολυμπιακός Βόλου
Στην ανακοίνωση ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πωλείται αποκάλυψε μέσω συνέντευξης Τύπου ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 7 Ιουλίου, καθώς στις 8 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιήσει μία ακόμη συνέντευξη Τύπου, ώστε να ενημερώσει τον κόσμο για το μέλλον του συλλόγου.

Επιπλέον άφησε πολλές αιχμές και για τα όσα διαδραματίστηκαν τόσο στην τελευταία αγωνιστική της Football League στη Μυτιλήνη με την Καλλονή, όσο και στα πλέι οφ στο Αγρίνιο με τον Πανιατωλικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Καραγιάννης στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη σεζόν που έφυγε: «Πρωταθλητές δεν είναι αυτοί που αγωνίζονται σε μία μόνο παράσταση, σε μία μόνο διοργάνωση. Πρωταθλητές είναι αυτοί που αγωνίζονται πάντα. Προπονητικό τιμ, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, κάναμε ό,τι καλύτερο για να έρθει η άνοδος. Γιατί χάθηκε το αξιολογούμε για να γίνουμε καλύτεροι και δεν ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα. Γιατί έτσι είμαστε όλοι και, γιατί έτσι είμαι εγώ προσωπικά. Ήμασταν μόνοι μας εναντίον όλων.


Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου να έχει κληθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες δύο φορές να αποφασίσει για το αν θα αποσύρει την ομάδα από το γήπεδο. Τόσο αυτά που έγιναν στην Καλλονή όσο και στο Αγρίνιο δεν έχουν προηγούμενο. Κατηγόρησα τη διοργανώτρια αρχή ότι δεν τήρησε το FairPlay, που καταστρατηγήθηκε και ποδοπατήθηκε, αφού δεν τηρήθηκαν οι ώρες της αναμέτρησης, καθώς 25λεπτη διακοπή συνέφερε την αντίπαλη ομάδα να γνωρίζει ότι χρειάζεται μόνο ισοπαλία για την άνοδο».

Για το μέλλον του στην ΠΑΕ: «Σας ανακοινώνω σήμερα ότι ο Ολυμπιακός «πωλείται». Μιλάμε φυσικά για μία ομάδα μοντέλο, για μία ομάδα με μηδενικά χρέη, πέραν αυτών που έχουμε ρυθμίσει σε ΙΚΑ και εφορία και είναι πάρα πολύ λίγα. Δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις. Αυτή η ανοιχτή πρόταση που κάνω μέσω των ΜΜΕ έχει χρονική προθεσμία 10 ημερών. 6 –7 Ιουλίου θα γίνει αξιολόγηση των προτάσεων και σε νέα συνέντευξη Τύπου θα σας ανακοινώσω το τι μέλλει γενέσθαι. Η παρακαταθήκη που αφήνουμε στους ενδιαφερόμενους είναι οι 17.000 θεατές, στην κερκίδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει κανένα απολύτως χρέος. Για μένα το τίμημα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει η φερεγγυότητα και ο σκοπός τους να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Δεν θα μείνω με σταυρωμένα όμως τα χέρια. Ηδη έγινε συζήτηση με Μπολάτι, Ναντάγια, Ανιέτε. Με το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχίσω».

Για το γηπεδικό: «Χρειαζόμαστε μία έδρα, έδρα. Κι όπως πολύ σωστά ο διευθυντής της ΠΑΕ, ο πολύτιμος αυτός συνεργάτης μου, το Πανθεσσαλικό δεν είναι έδρα. Γι αυτό θα επισκεφτώ αύριο κιόλας τον Δήμαρχο για να του ζητήσω να μου παραχωρήσει το ΕΑΚ. Στο ραντεβού θα ζητήσω από τον Δήμαρχο να ασχοληθεί μόνο με το χορτάρι. Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα».

Για το αν αυτές τις μέρες θα ασχολείται με την ομάδα παρά το γεγονός ότι θα βρίσκεται στην αναμονή για επενδυτές:

«Είναι ένα ενεργό δεκαήμερο αυτό, καθώς αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών τελειώνουν. Και φυσικά θα ασχοληθούμε με την ομάδα».

Για το ενδιαφέρον των επενδυτών: «Η δική μας διοίκηση έκανε το καλύτερο για την ομάδα, Κάναμε το καλύτερο δυνατόν. Παρόλα αυτά θέλω να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές, τους οποίους θα αξιολογήσω για το αν μπορούν να πάνε την ομάδα πιο ψηλά από τους στόχους που μπορούμε. Ραντεβού λοιπόν στις 8 Ιουλίου». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΕΟ... «ΑΙΜΑ» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΕΟ... «ΑΙΜΑ» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ