2013-06-26 09:12:14
Φωτογραφία για ΝΕΟ... «ΑΙΜΑ» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Ο Ολυμπιακός στην ακαδημία του δεν κοιτάει μόνο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Αττική, αλλά κάθε χρόνο βλέπει νεαρούς παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα!

Αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφές που γίνονται για όλα τα τμήματα της ακαδημίας, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την επαρχία αφού έχουν δοκιμαστεί πρώτα από τους προπονητές των ερυθρόλευκων και έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις και έχει δοθεί το τελικό «ΟΚ» για την απόκτησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", οι ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό ένα μεγάλο μέρος των μεταγραφών που θα κάνουν, να είναι από παιδιά της επαρχίας. Πιτσιρικάδες οι οποίοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έχει αποφασιστεί να αποκτηθούν, με τους οποίους μάλιστα έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία για να αγωνίζονται από την καινούργια σεζόν με τα ερυθρόλευκα στα τμήματα της ακαδημίας.

Έτσι οι ιθύνοντες των Ακαδημιών του Θρύλου έχουν σκοπό να «γεμίσουν» και πάλι τους ξενώνες του Ρέντη, στους οποίους ήδη μένουν παιδιά της ακαδημίας, αλλά από την καινούργια αγωνιστική σεζόν φαίνεται ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά πολύ!

Μάλιστα πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι έντεκα παιδιά έχουν συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους για τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα αυξηθεί και άλλο αυτός ο αριθμός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ