2012-04-05 19:39:03
Φωτογραφία για Καληνύχτα...
Και τώρα τι γίνεται; 

Η τελευταία προσπάθεια για τη σωτηρία της ομάδας μέσω της κίνησης των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κατέληξε στα βράχια, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των μετόχων συνεχίζονται και η επόμενη μέρα δείχνει να είναι μαύρη και χωρίς ελπίδα για το τριφύλλι.

Από την ΟΥΕΦΑ εξαρτάται πλέον αν θα άρει από τώρα την αναστολή της ποινής αποκλεισμού για έναν χρόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει ρυθμίσει σχεδόν όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των 2,5 εκ. ευρώ έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2011 που είναι και το φλέγον θέμα στην παρούσα φάση και απεστάλησαν ηλεκτρονικά τα σχετικά στοιχεία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ωστόσο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για τις οφειλές των 6,5 εκ. ευρώ έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011. Άλλωστε οι παίκτες δεν υπέγραψαν τους διακανονισμούς, υπάρχουν οφειλές και σε ομάδες, ενώ ουδείς έχει δικαίωμα υπογραφής στην ΠΑΕ από τη στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση.


Την ίδια ώρα αφαιρέθηκαν οριστικά 3 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο, μετά τη σχετική απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που μείωσε πάντως από τέσσερις σε τρεις αγωνιστικές την ποινή αποκλεισμού της έδρας και επομένως ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο του στα πλέι οφ.

Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα. Πρακτικά χρειάζονται άμεσα 4 εκ. ευρώ για να βγει η σεζόν έως τον Μάιο αλλά και για να προχωρήσει η αδειοδότηση για τη νέα σεζόν και συνολικά 19 εκ. ευρώ τον Ιούνιο για να υπάρξει αύριο στην ομάδα.

Κοινώς καληνύχτα!

πηγή : contra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φόρεμα... αποκάλυψη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φόρεμα... αποκάλυψη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ