2012-04-05 19:39:01
Φωτογραφία για Κατατέθηκε ο φάκελος του Άρη - Αγωνία στην ΑΕΚ !!!
Πλήρης κατατέθηκε ο φάκελος του Άρη σχετικά με την αδειοδότηση της ομάδας, της οποίας εκπροσώπησε στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο Τάσος Ορφανίδης.

Ο φάκελος της "κίτρινης" ΠΑΕ περιείχε όλα τα αποδεικτικά εξοφλήσεων και έγγραφα με τους διακανονισμούς των οφειλομένων πρός προπονητές, ποδοσφαιριστές και προσωπικό που απασχόλησαν την ομάδα.

Με βάσει αυτά τα δεδομένα ο Άρης πλέον δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν και η..."ανακουφιστική" είδηση έρχεται στο πλέον κατάλληλο χρονικό σημείο για τη πορεία της ομάδας μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Και αυτό γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σχετικά με τις αδειοδοτήσεις, "ανοίγουν" στον Άρη το δρόμο της Ευρώπης, δεδομένου ότι η ομάδα θα τερματίσει στην 6η θέση.

Στην Ένωση υπάρχει σχετική αγωνία αυτή την ώρα με τη κατάληξη του θέματος, με τους ανθρώπους της να τρέχουν και να μη...φτάνουν μέχρι τις 23.00 το βράδυ, που αφορά όλα τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για τη συμπλήρωση του φακέλου.

Μαϊστόροβιτς, Χέρσι και Γιάχιτς αποτελούν αυτή τη στιγμή τα τρία "'αγκάθια" της ΑΕΚ που εκκρεμούν, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να κλείσει ο φάκελος. skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mε ψηλά το κεφάλι !
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mε ψηλά το κεφάλι !
Φόρεμα... αποκάλυψη!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φόρεμα... αποκάλυψη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ