2012-04-05 19:38:55
Φωτογραφία για Σιγουριά για τον φάκελο
Το απόγευμα της Τετάρτης η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην κατάθεση του φακέλου της στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Στα χέρια της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης.

Μία κατάθεση που συνοδεύτηκε με την σιγουριά ότι δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα όπως και τις προηγούμενες χρονιάς.

Η κατάθεση του φακέλου της ΠΑΕ Άρης έγινε πράξη μετά από αρκετών ωρών αναμονής που υπήρξε για τους δύο εκπροσώπους της ακριβώς στις 19:30 και αφού είχανε προηγηθεί άλλες ομάδες.

Η διαδικασία που ακολούθησε κράτησε περίπου 30' σε ένα διάστημα όπου παρουσιάστηκαν τα βασικά στοιχεία του φακέλου. Η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, τα αποδεικτικά εξοφλήσεων και όλα τα έγγραφα με τους διακανονισμούς των οφειλομένων ως τις 30/12/2011 προς ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικό της ΠΑΕ.

Το τέλος της διαδικασίας όπως ήταν επόμενο βρήκε όλους τους ανθρώπους του Άρη ανακουφισμένους, όπως και η συμφωνία συμβιβασμού το μεσημέρι με τον Κάρλος Τόχα, αφού είδαν την προσπάθεια για την συμπλήρωση του φακέλου όλων αυτών των τελευταίων ημερών να είχε αίσιο τέλος.


Η αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ θα εξετάσει τους φακέλους που έχει πλέον στην διάθεσή της και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει τις πρώτες της εκτιμήσεις μετά το Πάσχα. Σε ένα διάστημα δηλαδή περίπου των δύο εβδομάδων.

Στον Άρη πάντως εκτός από την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής τους στις ελληνικές υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου τηρούν στάση αναμονής και για ευρωπαϊκή συμμετοχή στο Europa League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μανουέλ Μασάδο δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον Νόε Ακόστα όπως είχε συμβεί και την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός ακραίος μεσοεπιθετικός όπως έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε σήμερα έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού ξεκινώντας την αποθεραπεία του για να επιστρέψει στη δράση.

Σε αντίθεση με τον Ακόστα οι Νέρι Καστίγιο, Καρίμ Σολτάνι και Γιάννης Γιαννιώτας προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς και απομένει να φανεί αν θα συμπεριληφθούν και οι τρεις από τον Πορτογάλο τεχνικό του Άρη για την μάχη της Κυριακής με την ομάδα της Αρκαδίας.

πηγή : sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρεμιέρα για το νέο Hyundai Santa Fe
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρεμιέρα για το νέο Hyundai Santa Fe
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ