2012-04-05 19:38:42
Φωτογραφία για Η επόμενη μέρα στον Άρη
Μετά την παράδοση του φακέλου από σήμερα για τη διοίκηση αρχίζει ένας άλλος αγώνας που αφορά την τήρηση των διακανονισμών που υπογράφτηκαν.

Αυτό  προϋποθέτει την εισροή των κεφαλαίων από τον χρηματοπιστωτικό όμιλο της Ελβετίας, όπως έχουν δεσμευτεί ενώπιον των μελών της Λέσχης οι διοικούντες πριν από 1,5 μήνα. Μέσα από την τμηματική καταβολή των 2,5 εκατ. ευρώ της δανειακής σύμβασης, οι άνθρωποι του Αρη αισιοδοξούν ότι θα αρχίσουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά, θα τηρηθούν οι διακανονισμοί και θα αναπνεύσει οικονομικά η ΠΑΕ που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας. 

Υπέγραψαν και περιμένουν πληρωμές

Τα μικρότερα προβλήματα στο κομμάτι της αδειοδότησης η διοίκηση του Αρη τα συνάντησε με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το σημερινό ρόστερ της ομάδας.

Η συντριπτική τους πλειοψηφία, παρά το γεγονός ότι δεν εισέπραξε χρήματα και παραμένει απλήρωτη τους τελευταίους μήνες, δεν θέλησε να βάλει εμπόδια στη συμπλήρωση του φακέλου και πείστηκε να βάλει την υπογραφή της, αφού πρώτα πήρε τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης στα ραντεβού που έγιναν ξεχωριστά με τον καθένα. 


Εξαίρεση αποτέλεσαν 2-3 περιπτώσεις αλλοδαπών παικτών της ομάδας, που δεν πείστηκαν με την πρώτη και χρειάστηκε λίγη παραπάνω προσπάθεια μέχρι να πειστούν και να παραδώσουν τα έγγραφα των διακανονισμών. Αυτό που περιμένουν πλέον οι ποδοσφαιριστές είναι να αρχίσει από σήμερα η καταβολή της πρώτης δόσης του διακανονισμού που έχουν υπογράψει, αφού σύμφωνα με το πλάνο οι μισοί παίκτες έχουν ημερομηνία είσπραξης της πρώτης δόσης σήμερα και οι υπόλοιποι την Παρασκευή. 
πηγή : sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ