2012-04-05 19:38:47
Φωτογραφία για Mουρίνιο : H «Τσέλσι θα αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα»
Με κολακευτικά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ μίλησε και μετά το τέλος του αγώνα στο "Μπερναμπέου" ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υποστήριξε πως με την εμφάνισή της, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε γιατί έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Οταν ήρθα εδώ, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε μαύρη φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα δουλεύει καλά και αυτό βγαίνει. Ηταν σημαντικό να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Η πρόκριση ήταν υπό έλεγχο. Αν κερδίζαμε, θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεν μου άρεσε που δεχτήκαμε δύο γκολ. Ηταν όμως λογική η χαλάρωση", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: "Το αποτέλεσμα δίνει ικανοποίηση στον ΑΠΟΕΛ. Πέτυχαν κάποια γκολ και έδειξαν γιατί έφτασαν ως εδώ. Η αλήθεια είναι ότι άξιζε ο ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσει με ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, για τη φανταστική σεζόν που έκανε μέχρι τώρα. Φεύγει από τη Μαδρίτη με το κεφάλι ψηλά".


Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε: "Ο Κριστιάνο πάντα κάνει καλή δουλειά για την ομάδα, είτε σκοράρει είτε όχι. Είναι παίκτης ομάδας, όχι ατομιστής. Χαίρομαι γι' αυτόν, αλλά και για τον Ντι Μαρία και τον Καγεχόν που δεν έπαιζαν για καιρό".

Αναφαρόμενος στη συνέχεια στο ζευγάρι του τελικού, με ειρωνικό ύφος, άφησε να εννοηθεί πως η Μπαρτσελόνα θα είναι στον τελικό, υπονοώντας πως η καταλανική ομάδα ευνοείται... "Για μένα η ερώτηση είναι ποιος θα παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον τελικό. Θα είναι μεγάλοι οι ημιτελικοί Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης. Ο καλύτερος θα παίξει στον τελικό με την Μπαρτσελόνα", είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός. Ρωτήθηκε φυσικά γιατί το ισχυρίζεται αυτό: "Γιατί είναι πολύ καλή ομάδα", είπε Σε δηλώσεις που έκανε ωστόσο εκτός συνέντευξης Τύπου, σημείωσε με σοβαρό ύφος: "Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας , βλέπω ότι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι. Η Τσέλσι θα αποκλείσει την Μπαρτσελόνα. Δεν λέω κι η Μπάγερν θα μπορούσε μ' εμάς όμως εγώ βλέπω Ρεάλ-Τσέλσι".

πηγή : contra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ