2013-06-21 23:17:22
Φωτογραφία για Θ.Δρίτσας, Χ.Καραγιαννίδης: «Εκ Παραδρομής αναφέρεται στην Ερώτηση μας ο κ. Θεόδωρος Λιόλιος
Μετά τη δημόσια κατακραυγή και το πλήθος των δημοσιεύσεων και αναδημοσιεύσεων από διάφορα ΜΜΕ και ιστολόγια των καταγγελιών του Καθηγητή Δρ. Θεοδώρου Λιόλιου κατά των Θ.Δρίτσα και Χ.Καραγιαννίδη οι δύο Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν να αντιλαμβάνονται το λάθος τους και τη βλάβη που προκάλεσαν στον αθώο Καθηγητή της Σχολής Ευελπίδων. Έτσι δήλωσαν δημόσια ότι «Εκ Παραδρομής αναφέρεται στην Ερώτηση μας ο κ. Θεόδωρος Λιόλιος ως ιδρυτικό στέλεχος της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής».

Αναφέρουν επίσης την «Ελληνική Πολιτοφυλακή» που πρότεινε κάποτε δημόσια ο Καθηγητής αλλά αυτό όμως ήταν έναν πρόγραμμα «Neighborhood Watch» (διεθνώς βραβευμένο) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και καμία σχέση δεν είχε με ένοπλες ομάδες και στρατιωτικές ασκήσεις παρά ήταν μια κοινωφελής συνεργασία Αστυνομίας-Πολιτών που υπάρχει σε κάθε πολιτισμένη χώρα. Παρά τα όσα γράφουν στην προσπάθεια διόρθωσης της ερώτησης τους στην πραγματικότητα στην ερώτηση τους στη Βουλή είναι σαφές ότι ήθελαν να συνδέσουν το όνομα του Δρ. Θ. Λιόλιου με δράσεις και ενέργειες που θα του προκαλούσαν μεγάλα προβλήματα. 

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΟ

http://www.ekeo.gr/2013/06/%CE%B8-%CE%B4%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%87-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF/ 
 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ