2013-06-21 23:02:26
Φωτογραφία για ΟΙ... ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΕΡ!
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Θρύλου διοργανώνει το τρίτο επίσημο Καμπ Ποδοσφαίρου «David Fuster» στην περιοχή της Ολίβα και αυτές τις ημέρες βρίσκεται συνεχώς σε υπερένταση, καθώς όπως ανέφερε σε τοπική εφημερίδα, σκοπός του είναι να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται οι μικροί που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση και να μάθουν τα μυστικά του αθλητισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καμπ ανοίγει τις πύλες του στις 23/06 και διαρκεί έως τις 29/06. Οπως σημειώνει ο Ισπανός παίκτης του Θρύλου, «το καμπ δημιουργήθηκε με την πρόθεση να προωθήσει τη φυσική δραστηριότητα, δραστηριότητες μέσω του παιχνιδιού και νοητικές ικανότητες αγοριών και κοριτσιών 6-14 ετών, με την πραγματοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο».

Μάλιστα, ο Φουστέρ υποστήριξε ότι το βασικό μέλημα του ιδίου και των υπόλοιπων προπονητών είναι «να περάσουν τα παιδιά μια αξέχαστη εβδομάδα και με έναν στόχο θεμελιώδη: την εκπαίδευση μέσω του αθλητισμού.

Αξίες που πάντα με συνόδευαν στην επαγγελματική μου πορεία, όπως η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός προς τους άλλους και το καθαρό παιχνίδι θα είναι παρούσες με το παραπάνω στα προγράμματά μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ