2013-06-19 19:52:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Ουδέποτε επιτεθήκαμε σε συνεργεία του Δήμου, λένε οι Κάτοικοι Παραλίας Προαστίου
Την έντονη αντίδραση των κατοίκων στην παραλία Προαστίου προκάλεσε η ενημέρωση απο το Δήμο της Πάτρας για την ΅επεισοδιακή΅ απομάκρυνση απο την περιοχή των συνεργείων που είχαν μεταβεί για να γκρεμίσουν αυθαίρετες κατα τη δημοτική αρχή μάντρες.

Οι κάτοικοι στις Δάφνες υποστηρίζουν αφενός οτι δεν υπήρξε καμία απολύτως αντιπαράθεση με τα συνεργεία αφετέρου δημοσιοποιούν τα δικά τους επιχειρήματα για το θέμα των αυθαίρετων μαντρων.

Σύμφωνα με τα όσα επισημαίνει σε αναφορά στο thebest.gr ο Κώστας Μαρσέλης, κάτοικος της περιοχής, ο δήμος "σύρθηκε" ΅εντελώς απροετοίμαστος στην παραλία Ποαστίου, χωρίς να γνωρίζει ούτε με τι είναι δικό του και τί όχι, χωρίς να γνωρίζει τα τοπογραφικά της περιοχής, ούτε ποιοι έχουν αποζημιωθεί και ποιοι όχι και το χειρότερο χωρίς να έχει σχέδιο ή τα κεφάλαια για το τι θέλει να κάνει πέρα από το να γεμίσει την παραλία με μπάζα.

Ενώ στην περιοχή υπάρχουν μάντρες μέχρι και πάνω στο κύμα προς την Διγενή Ακρίτα που στέρουν παραλία από τους πολίτες, ο Δήμος προτίμησε να κάνει εκεί τα στραβά μάτια και μην ασχοληθεί (εκεί κάνει Τζιζ βλέπεις) και ασχολήθηκε με μερικούς πάσσαλους σε σημείο που υπάρχει άνετη πρόσβαση στην παραλία.


Στο τέλος ,χωρίς σχέδιο αλλά και χωρίς αντικείμενο, χάθηκε ο χρόνος του Δήμου, ο χρόνος των υπάλληλων του, ο χρόνος των εργατών, ο χρόνος της αστυνομίας (και συνεπώς χρήματα των φορολογούμενων) σε μια επιχείρηση για το θεαθήναι για τίτλους στα τοπικά μέσα λες και πλησιάζουν εκλογές.

Οι κάτοικοι θα υποστήριζαν ένα ΣΟΒΑΡΟ σχέδιο για την ανάπλαση της περιοχής με την διάνοιξη ΟΛΟΥ του παραλιακού μετώπου, με πεζοδρόμηση/ποδηλατοδρόμηση, που θα δώσει και υπεραξία στην περιοχή (που οι δημότες έχουν ήδη πληρώσει) αλλά και καλύτερη ποιότητα ζωής,

Αλλά χωρίς σχέδιο, κοροϊδευόμαστε!

Ο κ. Μαρσέλης χαρακτηρίζει παραπλανητικό το δελτίο τύπου του Δήμου και συνεχίζει: ΅΅ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΓΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...........

.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΑΛΛΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Η ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΟΥΝ...ΟΛΑ ΤΑ 5 ΑΥΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΩΝ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ 40 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΑ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΜΕΤΑ ΤΟ 1997 ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΖΩΝΗ.......... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!

ΤΡΙΤΟΝ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΓΑΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΡΑΚΤΗ 10 ΜΕΤΡΩΝ,ΗΤΑΝ 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΗΤΤΟΙ 45 ΕΥΡΩ!!!!!.........Η ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ 1006 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ 25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ........... (ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ)....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ .ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ .... ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΜΜΠΟΡΟΥΣΕΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ..........ΣΕ ΕΥΡΩ ΟΜΩΣ.......ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.......!!!!!

ΤΕΤΑΡΤΟΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΝ ΤΟ 1997 ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣΤΟΥ 1983 ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΘΩΣ Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΖΩΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΤΑ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ

ΠΕΜΠΤΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΙΣΤΟΥ ΤΡΙΤΣΗ , ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 25000 ΕΥΡΩ.ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΣΑ????

ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ . ΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ "ΦΤΩΧΗ" ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ?? ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ????

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΓΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Ν ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ...............ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1920. ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ........ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......Ο ΔΗΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ.....ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ....

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ?????

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.................... . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΣΕΛΗΣ΅

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ .ΟΥΤΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΜΟΣ.......... Ο ίδιος έστειλε και οπτικό υλικό στο thebest απο τη χθεσινή παρουσία των συνεργείων και των κατοίκων στην περιοχή:
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ