2013-06-19 19:54:01
Φωτογραφία για ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ... ΑΡΩΜΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
Το πρωί της Πέμπτης αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ των γυναικών για την Τουρκία, ώστε να συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη διοργανώτρια και τη Σλοβενία, ενώ στον άλλο όμιλο βρίσκονται η Ιταλία, η Γαλλία και η Κροατία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης και ο βοηθός του, Κυριάκος Καμπερίδης, έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης την τελευταία προπόνηση στις διεθνείς αθλήτριες και, στη συνέχεια, ανακοίνωσαν την 12άδα που θα μας εκπροσωπήσει στη γειτονική χώρα.

Αυτή την αποτελούν οι: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Αθηνά Παπαφωτίου (ΑΕΚ), Παναγιώτα Διώτη (Ηρακλής Κηφισιάς), Ελένη Κιόση (Τράχωνες), Μαρία Λαμπρινίδου (Quimper Volley 29 Elite France A2), Κατερίνα Γιώτα (Ηρακλής Κηφισιάς), Γεωργία Λαμπρούση (Ηρακλής Κηφισιάς), Ευαγγελία Χαντάβα (Karsiyaka TUR), Μαρία Γενιτσαρίδη (Ένωση Βύρωνα), Ιζαμπέλα Ιβάνοβα (Ηρακλής Κηφισιάς), Ευαγγελία Μερτέκη (Μακεδόνες Αξιού) και Μαρία-Ελένη Αρτακιανού (Ηρακλής Θεσ/νίκης).


Ο κ. Καλμαζίδης αναφέρθηκε στη διοργάνωση, μιλώντας στο επίσημο site της ΕΟΠΕ. «Οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά δεν γνωρίζουμε εάν οι συμμετέχουσες χώρες θα κατέβουν με πλήρη σύνθεση, έτσι ώστε να υπάρξει και αγωνιστική ‘λάμψη’, με μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου βόλεϊ. Το σίγουρο είναι ότι η Τουρκία, ως ‘οικοδέσποινα’, θα παρατάξει το καλύτερό της ρόστερ, ενώ για τη δεύτερη αντίπαλό μας, τη Σλοβενία, ξέρουμε ότι διαθέτει υψηλό επίπεδο, αλλά οι πληροφορίες σχετικά με το ρόστερ της είναι συγκεχυμένες.

Το άλλο γκρουπ είναι πολύ δυνατό, αφού αποτελείται από Ιταλία, Γαλλία και Κροατία και, γενικότερα, περιμένω να δω πολύ δυνατά παιχνίδια. Για εμάς, οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αξιολογήσουμε τη δουλειά που κάνουμε στην Εθνική γυναικών εδώ και ένα μήνα. Σαφώς και δεν έχουμε αλλάξει ακόμα επίπεδο ως ομάδα, όμως, θεωρώ ότι κάνουμε τα σωστά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ