2013-06-12 15:07:05
Φωτογραφία για H τόπλες φωτογράφηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Την άγνωστη ιστορία πίσω από την πρώτη και τελευταία προκλητική φωτογράφηση της Αλίκης Βουγιουκλάκης, αυτή που έκανε στα 41 της για το περιοδικό Φαντάζιο, αποκαλύπτει γνωστό λαϊφστάιλ σάιτ.

«Σέξι όσο ποτέ άλλοτε. Μια ''βασίλισσα'' μιλάει στο ''Φ'' για τα 20 χρόνια της βασιλείας της. Τα καλλιτεχνικά και τα προσωπικά της σχέδια, τη μοναξιά της». Αυτός ήταν ο τίτλος στο επίμαχο τεύχος του Φαντάζιο που κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου του 1975, λίγο μετά το διαζύγιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ.

Και η αλήθεια είναι ότι η Αλίκη είναι όντως πιο σέξι από ποτέ, αφού η φωτογράφος (Ευσταθία Ναυπλιώτου) την είχε πείσει να αφήσει σε μια λήψη ακάλυπτο το ένα της στήθος. Κάτι που δεν το λες και συνηθισμένο το 1975.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του queen.gr, που ανέδειξε το θέμα, όλα ήταν έτοιμα για την βιβλιοδεσία μέχρι που η Αλίκη μετάνοιωσε επειδή φοβήθηκε μήπως η συγκεκριμένη λήψη της στερήσει την επιμέλεια του παιδιού της.


Οπότε και πήρε τηλέφωνο τον εκδότη, Ευάγγελο Τερζόπουλο, με τον οποίο είχε φιλική σχέση ήδη από το πρώτο της εξώφυλλο σε περιοδικό του, πίσω στο 1955.

Εκείνος έβαλε όλους τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους, των περιοδικών του, περίπου 200 άτομα, να σβήσουν το επίμαχο σημείο με ένα υγρό.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε στην ώρα του με ένα μικρό λευκό λεκέ στο επίμαχο σημείο. Εκτός φυσικά από μερικά τεύχη, πλέον συλλεκτικά, όπου μια μικρή φωτογραφία που υπήρχε σε προηγούμενη σελίδα έμεινε αδιόρθωτη.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ