2013-06-12 15:00:21
Φωτογραφία για Η ΠΟΠ-ΟΤΑ για το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ
Ο Πρωθυπουργός με απόφασή του χθές προχώρησε σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία με μια απλή Υπουργική απόφαση κλείνει οποιοδήποτε νομικό πρόσωπο.

Έτσι με μια επίδειξη αλαζονείας αυταρχισμού και αμετροέπειας έκλεισε την κρατική τηλεόραση απλά κατεβάζοντας το σήμα φέρνοντας στο μυαλό πρακτικές Αρκουδέα, την εποχή που γκρέμιζαν τις κεραίες της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Πειραιά.

Μένει να δούμε αν οι δύο από τους 3 εταίρους της Κυβέρνησης θα μείνουν στα λόγια όπως έκαναν στο παρελθόν, ή θα προασπίσουν το σύνταγμα και τις βασικές αρχές της δημοκρατίας όπως η πολυφωνία , η ελευθεροτυπία, και η Ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Ζήσαμε χθές ένα τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας και ελευθερίας όταν μισή ώρα πρίν τα μεσάνυχτα σίγησε η Κρατική Τηλεόραση ένα γεγονός που δεν έχει συμβεί σε καμία ελεύθερη χώρα του Δυτικού κόσμου.

Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και σε οποιονδήποτε βάλει στόχο η Τρικομματική Κυβέρνηση την οποία και καλούμε να αποσύρε την ανεκδιήγητη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Καλούμε τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να αντισταθούν και να συμμετέχουν δυναμικά στις όποιες κινητοποιήσεις θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

Θα αγωνιστούμε και θα κερδίσουμε!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ