2013-06-12 14:58:06
Φωτογραφία για «ΦΕΤΕΛ ΚΑΙ Red Bull... ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!»
Ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Σεμπάστιαν Φέτελ και Red Bull μέχρι το 2015, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Έγινε χθες γνωστό, σήμερα πλέον είναι κι επίσημο. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα κάθεται πίσω από το τιμόνι της Red Bull για έναν επιπλέον χρόνο, καθώς το συμβόλαιό του επεκτάθηκε μέχρι το 2015, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα, αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα του πιλότου.

«Η Infiniti Red Bull Racing με μεγάλη χαρά επιβεβαιώνει ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα μας μέχρι το τέλος του 2015», αναφέρει η ανακοίνωση της Red Bull.

«Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και η Red Bull συνεχίζουν μαζί τουλάχιστον ως το 2015. Η Infiniti Red Bull Racing και ο Σεμπάστιαν Φέτελ ταιριάζουν. Γι’ αυτό ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής επέκτεινε το συμβόλαιό του», τονίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Γερμανού.

Ο 25χρονος πιλότος ανήκει στη Red Bull από το 2009 και μαζί της έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία πρωταθλήματα, ενώ ήδη προπορεύεται στη βαθμολογία και τη φετινή σεζόν με διαφορά 36 βαθμών από τον δεύτερο Φερνάντο Αλόνσο. Συνολικά έχει 29 νίκες στη Formula 1, 51 θέσεις στο πόντιουμ και 39 pole positions.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ