2013-06-11 12:29:04
Φωτογραφία για Καταδιώξεις... α λα Χόλιγουντ στη Μαγνησία
Σενάρια κινηματογραφικών ταινιών περιπέτειας θύμιζαν οι συλλήψεις δύο οδηγών σε Βόλο και Αλμυρό. Η πρώτη περίπτωση αφορά τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας ο οποίος δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Βόλο.

Οχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε επικίνδυνους ελιγμούς. Οταν οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν, τους έβρισε και τους απείλησε, ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει και να σκίσει τη στολή ενός από αυτούς. Στο δεύτερο περιστατικό πρωταγωνιστής ήταν ένας 48χρονος ο οποίος, όπως αποδείχτηκε, διακινούσε ναρκωτικά και γι' αυτό πάτησε γκάζι όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων τού έκαναν σήμα για έλεγχο στην περιοχή του Αλμυρού.

Τελικά, μετά από καταδίωξη σε απόσταση οκτώ χιλιομέτρων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν. Στο αυτοκίνητό του, που κατασχέθηκε, βρέθηκαν συνολικά πέντε συσκευασίες με κάνναβη βάρους 22 γραμμαρίων, ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στον γεμιστήρα του και ακόμη τέσσερα εκτός, 435 ευρώ και δύο κινητά.

magnesiatoday.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ