2013-06-10 19:27:47
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΕ... «the happy one» Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ!
Αλλαγή στο προσωνύμιο του από τον ίδιο τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή στο Λονδίνο κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Τσέλσι.

«I am the happy one», είπε με το ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, παραφράζοντας το… ιστορικό «Special One» που του είχε αποδοθεί από την πρώτη θητεία του στους «μπλε». Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή στην Τσέλσι, υπογράμμισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να πετύχει ακόμα περισσότερα σε σχέση με το πρώτο πέρασμά του από τον πάγκο των Λονδρέζων.

«Είμαι ο ίδιος άνθρωπος με το ίδιο πάθος και παλιότερα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε έναν σύλλογο και αγαπώ αυτόν τον σύλλογο. Ελπίζω να πετύχω περισσότερα απ' όσα πέτυχα την πρώτη φορά. Η καριέρα μου είναι βασισμένη στην επιτυχία», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και αν έχει ψυχραθεί με την απόλυσή του το 2007.


«Ό,τι ακούστηκε δεν ήταν αλήθεια. Ήταν κοινή συναινέσει. Ήταν μια λυπητερή στιγμή, που ωστόσο δεν μετανιώνω. Πλέον περιμένω να δουλέψουμε μαζί κάτω από καλύτερες συνθήκες», απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο της Τσέλσι:

«Οι οπαδοί της Τσέλσι θέλω να με αγαπήσουν για όσα μπορώ να πετύχω από εδώ και πέρα. Νομίζω πλέον πως οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες καθώς όλοι γνωρίζουν τι μπορώ να πετύχω. Η ομάδα διαθέτει εξαιρετικούς οπαδούς, ωστόσο όλοι θέλω να με κρίνουν από εδώ και πέρα. Νομίζω πως είμαι πιο ήρεμος από την πρώτη φορά. Μαθαίνεις από την εμπειρία που αποκτάς».

Τέλος, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον εαυτό του… θαλασσοπόρο, λόγω της καταγωγής του από την Πορτογαλία: «Είμαι Πορτογάλος. Πάντα μου άρεσαν οι περιπέτειες. Και όπως οι Πορτογάλοι του παρελθόντος πάντα ήμουν θαλασσοπόρος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ