2013-06-10 19:21:16
Φωτογραφία για ΚΟΥΠΑΤΟΙ ΑΠΟ... ΚΟΥΝΙΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ!
Ματς... τελικό είχαν οι πιτσιρικάδες του τμήματος κάτω των 13 ετών της ακαδημίας του Ολυμπιακού για το Θουκυδίδειο τουρνουά! Συγκεκριμένα, οι μικροί των «ερυθρόλευκων» αντιμετώπισαν την ΑΕΚ σε εξ αναβολής ματς για το τουρνουά και με νίκη ή ισοπαλία οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτιζαν στην πρώτη θέση αλλιώς η ΑΕΚ θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε το Κύπελλο! Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού όμως κατάφεραν και νίκησαν την ΑΕΚ με σκορ 2-1 και έτσι σήκωσαν και αυτοί την κούπα οι «ερυθρόλευκοι», μέσα σε μία χρονιά που έχουν αμέτρητες επιτυχίες απ’ όλα τα τμήματα της ακαδημίας, για αυτό και θεωρείται άκρως πετυχημένη η συγκεκριμένη σεζόν για τους μικρούς του Θρύλου σε όλα τα επίπεδα!

Ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στη χθεσινή αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΚ, ήταν ο Καρυμπίδης. Ο μικρός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του Πειραιά και έδωσε στον Θρύλο τη νίκη και παράλληλα την πρωτιά στο Θουκυδίδειο τουρνουά! Παράλληλα, όμως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε σημειώσει και περισσότερα γκολ στον αγώνα, καθώς είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες ενώ είχε και δοκάρι με τον Τσερκώνη.


Οι Πειραιώτες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας, Μίλαν Πάβλοβιτς, ο οποίος ήταν αυτός που «οδήγησε» τα παιδιά στον αγώνα... τελικό του Θουκυδίδειου τουρνουά με την ΑΕΚ, αλλά μέσα στη χρονιά να σημειωθεί πως τεχνικός των μικρών ήταν ο Φώτης Παπαπαναγής.

Ο κόουτς του Θρύλου, Μίλαν Πάβλοβιτς, στη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Δροσιάς χρησιμοποίησε στην αρχική του ενδεκάδα τους Τσαπάρα, Μαμφρέδα, Παπαδόπουλο, Κατσούκη, Τσίμπο, Ιωαννίδη, Τσερκώνη, Κοντό, Φωτίκα, Γρίβα, Καρυμπίδη ενώ μπήκαν και οι Τσαπάρας, Γρηγοριάδης, Μαναχάρης, Τζόρβας, Τζανόγλου, Βοΐλης, Λέτσι, Ντούνιας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ