2013-06-10 19:10:04
Φωτογραφία για Ούτε 3 ευρώ για την έφεση δεν είχε ο 33χρονος - Τα πλήρωσε η οικογένεια του θύματος
Αιμόφυρτος, τρομοκρατημένος και γυμνός, σύμφωνα με όσα αρχικά υποστήριξε, συνελήφθη ο 33χρονος από τη Σύρο, ο οποίος φαίνεται ότι έκανε το λάθος να κλέψει το... λάθος αυτοκίνητο που ανήκει σε μέλος γνωστής οικογένειας της Κρήτης το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο άνδρας, ξυλοκοπήθηκε άγρια με κατσούνες από μέλη της οικογένειας, οι οποίοι για να τον τιμωρήσουν του έβγαλαν τα ρούχα και τον άφησαν με το εσώρουχο!

Ο άνδρας ήταν τρομοκρατημένος, έτρεμε και εκλιπαρούσε τον εισαγγελέα να τον αφήσει ελεύθερο, για να πάρει το επόμενο πλοίο, να επιστρέψει στη Σύρο και να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην Κρήτη!

Σε ...καλό κλίμα οι δύο πλευρές σήμερα στο αυτόφωρο

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή στον 33χρονο, ο οποίος δεν είχε ούτε τα 3,5 ευρώ για να πληρώσει το "μεγαρόσημο" και να ασκήσει έφεση κάτι που έκανε ο γιος του 77χρονου, από τον οποίο έκλεψε το αυτοκίνητο!


Ο άνδρας ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια με τις κάλτσες και φόρμες, υποστήριξε στην απολογία του ότι η οικονομική του κατάσταση είναι τραγική, ότι για να ρθει στην Κρήτη πήρε δάνειο από τράπεζα, ότι έστειλε βιογραφικά σε ολο το νησί και ότι το αυτοκίνητό του "τον άφησε" από βενζίνη στο σημείο όπου βρήκε το αγροτικό με τα κλειδιά στη μηχανή και το έκλεψε, με σκοπό να πάει στο λιμάνι και να πάρει το πλοίο για να επιστρέψει στη Σύρο.

Ο 33χρονος ζήτησε συγγνώμη από τον 77χρονο, ενώ ερωτηθείς από τον πρόεδρο του δικαστηρίου για τα εμφανή τραύματα στο πρόσωπό του, υποστήριξε ότι αυτά προήλθαν από το τρακάρισμα, αλλά και από τη δράση εκείνων που τον καταδίωκαν, το δίκιο των οποίων αναγνώρισε, λέγοντας "και γω το ίδιο θάκανα, αλλά δώσε 2-3 και στείλε με στην αστυνομία, όχι αυτό".

Οσο για τα ρούχα του φαίνεται πως ανασκεύασε τα όσα αρχικά είχε πει, λέγοντας ότι του τα έβγαλαν στο νοσοκομείο.

Ο 77χρονος είπε ότι το αυτοκίνητό του υπέστη τεράστια ζημιά αλλά δεν γνωρίζει τίποτα για ξυλοδαρμό, ενώ ο γιος του παραδέχθηκε την καταδίωξη, αλλά όχι τον ξυλοδαρμό.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ