2013-06-07 12:58:17
Φωτογραφία για H συνταγή της ημέρας: Σπετσοφάι
Δοκιμάστε το με φρέσκο ψωμί και τυρί φέτα

Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες

1 μελιτζάνα φλάσκα χοντροκομμένη

3 πιπεριές χρωματιστές σε φέτες

1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας

1 σκελίδα σκόρδο

1/2 φλιτζάνι λάδι

1 κούπα φέτα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

αλάτι-πιπερι

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε τα λουκάνικα τις μελιτζάνες και τις πιπεριές τα κρατάμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και σωταρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε τις μελιτζάνες τις πιπεριές το λουκάνικο το χυμό ντομάτας λίγο νερό αλάτι πιπέρι, και σιγοβράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ζουμί του.

Τέλος προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Πηγή: sidagi
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ