2013-06-07 12:53:22
Φωτογραφία για Δείτε την 16χρονη Σίντι Κρόφορντ στην πρώτη της διαφήμιση!
Πρόκειται για μία από τις γυναίκες που έδωσε νόημα στον όρο "τοπ μόντελ" παγκοσμίως. Δείτε τη στον πρώτο πρώτο βήμα της.

Στα 47 της χρόνια, η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) συνεχίζει να εντυπωσιάζει ενώ η 11χρονη κόρη της Κάια βαδίζει ήδη στα χνάρια της.

Πώς ξεκίνησαν όμως όλα;

Στα 47 της χρόνια η Σίντι Κρόφορντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Γυρίζοντας πίσω στον χρόνο η Σίντι πόσταρε στο Twitter φωτογραφία από την πρώτη πρώτη επαγγελματική της δουλειά. Ήταν το 1982 και στα 16 της χρόνια τότε η Κρόφορντ πόζαρε για μια διαφήμιση για εσώρουχα.

"Η πρώτη μου δουλειά όταν πήγαινα σχολείο για το DeKalb. Η φωτογραφία πάρθηκε στην πίσω αυλή του σπιτιού του αγοριού μου τότε", έγραψε στη λεζάντα η Σίντι συμπληρώνοντας: "Είτε το πιστεύετε είτε όχι δεν είχα την παραμικρή ιδέα που θα οδηγούσε αυτή η πόζα".

Σήμερα η Σίντι Κρόφορντ παραμένει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ, ενώ στην προσωπική της ζωή, ύστερα από έναν άτυχο γάμο με τον Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) παντρεύτηκε τον Ράντι Γκέρμπερ με τον οποίο εκτός από την Κάια έχουν και έναν γιο, τον Πρίσλεϊ.
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ