2024-04-03 11:08:24
Φωτογραφία για Τετάρτη, 3/4/2024: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Προετοιμαζόμαστε για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της 11ης ενότητας "Συγγενικές σχέσεις", που θα γίνει την Τρίτη, 9/4. Διαβάζουμε πολύ καλά τις εργασίες που έχουμε κάνει (στο Β.Μ., στο Τ.Ε. και στα διάφορα φύλλα εργασίας που μοιράστηκαν στην τάξη), το υλικό από το συντακτικό και τη γραμματική του σπιράλ τετραδίου μας και το λεξιλόγιο της ενότητας. Πολύτιμη βοήθεια προσφέρει το εκπαιδευτικό υλικό της προηγούμενης ανάρτησης.

Μαθηματικά: Αφού ξαναθυμηθούμε την 1η δραστηριότητα της "Διερεύνησης" (σελίδα 125 - Β.Μ.) του κεφαλαίου "Όσο - όσο..." και περιηγηθούμε στη σχετική ανάρτηση, λύνουμε τις ασκήσεις 1, 2, το πρόβλημα 1 και το πρόβλημα 3, στη σελίδα 37 του Τ.Ε..

Σχολική ζωή: Αύριο Πέμπτη, 4/4, θα έχουμε μια προσαρμογή στο πρόγραμμα, αφενός λόγω του αφιερώματος στην 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικής Φιλοζωίας και αφετέρου λόγω της προετοιμασίας μας για τον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό "Παιχνίδι και Μαθηματικά", που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 5/4, κατά το 1ο δίωρο (μπορείτε, με ένα απλό "Κλικ στη μάθηση" εδώ να δείτε όλα τα παλιότερα θέματα του διαγωνισμού και για την Ε΄ και για τη Στ΄ τάξη). Έτσι, το αυριανό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα εξής:


Αγγλικά

Αφιέρωμα στη Σχολική Φιλοζωία

Αφιέρωμα στη Σχολική Φιλοζωία

Προετοιμασία για διαγωνισμό

Πληροφορική

Γεωγραφία

Επομένως, μαζί μας φέρνουμε τα αγγλικά μας, ό,τι χρειαζόμαστε για την πληροφορική, τη γεωγραφία και τον άτλαντά μας.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ