2013-06-05 12:40:06
Φωτογραφία για H συνταγή της ημέρας: Τορτελίνια με σάλτσα μανιταριών
Δοκιμάστε τα με φρέσκο ψωμί και κριτσίνια

Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 πακέτο τορτελίνια

1/3 κούπας λάδι

2 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα

1/2 κούπας λευκό κρασί

500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια

1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος

αλάτι,πιπέρι

τριμμένο κασέρι ή γραβιέρα

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα σκόρδα μέχρι να βγάλουν το άρωμά τους. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και

να εξατμιστούν τα υγρά τους. Έπειτα ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα.

Συνεχίζοντας σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να ρουφήξουν όλα τα υγρά τους.

Προσθέτετε την κρέμα, αλάτι, πιπέρι και το τριμμένο τυρί. Σκεπάζουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει η κρέμα.

Συγχρόνως βράζουμε τα τοτρελίνια για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό.

Μοιράζουμε σε πιάτα τα μακαρόνια, περιχύνουμε με τη ζεστή σάλτσα μανιταριών και σερβίρετε.

Συνοδέψτε το με φρέσκο ψωμί.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Πηγή: sidagi
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ