2013-06-05 12:35:00
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο της Ξάνθης ο Χαϊμοφ
Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κυριακίδη, στην Skoda Ξάνθη εξετάζουν τον Γκάι Χαϊμοφ για την θέση του τερματοφύλακα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης ήταν ο ένας από τους δύο τερματοφύλακες που θα έπρεπε να αποκτήσει η Skoda Ξάνθη με τον άλλον να μην αποκλείεται να είναι ο Γκάι Χαϊμοφ.

Η ακριτική ομάδα εξάλλου μετά την απώλεια των Σωτήρη Λυμπερόπουλου και Γιούρι Λοντίγκιν από το ρόστερ της θα έπρεπε να κινηθεί για δύο άλλους τερματοφύλακες.

Ο Λυμπερόπουλος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου με την Skoda Ξάνθη οδεύει στην ΑΕΚ ενώ ο Λοντίγκιν θα συνεχίσει την καριέρα του με μεταγραφή στην ρωσική Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Έτσι ο Νίκος Καραγεωργίου εισηγήθηκε την απόκτηση του πρώην πλέον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και μετά τον Κυριακίδη δείχνει να καταλήγει και στον Χαϊμοφ.

Πρόκειται για 27χρονο διεθνή τερματοφύλακα που ανήκει στο δυναμικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ και την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ Λάρνακας έχοντας μία γεμάτη χρονιά στην Κύπρο με 29 παιχνίδια.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ