2013-06-04 20:57:42
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ : ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΘΟΣ!
Στην Πολωνία βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Μανώλης Σιώπης, Νίκος Ιωαννίδης και Βασίλης Καραγκούνης για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013. Ο τελευταίος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ τόσο για την πρεμιέρα του ομίλου την Τετάρτη με την Κροατία, όσο και για τα υπόλοιπα ματς:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε κληρωθεί σε έναν απαιτητικό όμιλο. Όμως, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, καθώς διαθέτουμε μια δυνατή, ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας και να μην ασχολούμαστε με τους αντιπάλους.

Αυτή τη στιγμή κοιτάμε μόνο την πρεμιέρα με την Κροατία, που είναι κατά τη γνώμη μου το κρισιμότερο ματς. Δε σκεφτόμαστε ούτε την Ισπανία ούτε την Πολωνία, καθώς αυτές θα κληθούμε να τις αντιμετωπίσουμε αργότερα. Σίγουρα, στη σκέψη όλων υπάρχει η πρόκριση στα τελικά.

Είναι κάτι για το οποίο έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Πλέον, δε μένει τίποτα άλλο παρά να βγάλουμε όλο μας το πάθος και τη θέληση στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να συμμετάσχουμε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Λιθουανία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εμφαση στην ενέργεια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εμφαση στην ενέργεια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ