2013-06-04 20:56:02
Φωτογραφία για Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο αγαπημένος της εξέδρας, Πάμπλο Γκαρσία
Υστερα από ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Πάμπλο Γκαρσία, στη Θεσσαλονίκη, επισημοποιήθηκε την Τρίτη (4/6) η επιστροφή του Ουρουγουανού μέσου στον «δικέφαλο», ακριβώς 2,5 μήνες μετά τη... δακρύβρεχτη αποχώρησή του από τον «δικέφαλο». Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μεσολάβησε για να στηθεί γέφυρα επικοινωνίας του Γκαρσία με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει στον ΠΑΟΚ, από την ημέρα που ο "Τεό" ανέλαβε σύμβουλος του Σαββίδη, ειδικά σε θέματα που κυριαρχούν στη σκέψη των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου.

Κι επειδή η λατρεία τους για τον Πάμπλο Γκαρσία δε μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο, όταν ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την "άτακτη" αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, οι οργανωμένοι πέτυχαν, με τη μεσολάβηση του Ζαγοράκη, να γίνει το περιβόητο ραντεβού του Ουρουγουανού με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, κι αυτομάτως να προκύψει συμφωνία επιστροφής του 36χρονου αμυντικού μέσου στην Τούμπα.


Ενδεικτική η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Επειτα από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος κ. Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Pablo Garcia όπου οι δύο πλευρές άφησαν πίσω τους το παρελθόν και αναζητώντας μια νέα αρχή συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας από μηδενική βάση.

Είναι πάγια θέση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ο σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου και ως εκ τούτου η πόρτα της παραμένει ανοιχτή στον Pablo Garcia.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης με τον Pablo Garcia, όπου και αναμένεται να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εμφαση στην ενέργεια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εμφαση στην ενέργεια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ