2013-06-03 09:46:03
Φωτογραφία για Νέος πονοκέφαλος για τον Bieber
Σε μία ιδιαίτερα ταραχώδη περίοδο για τον Justin Bieber, μία θαυμάστριά του ισχυρίζεται ότι ο νεαρός pop star είναι... ο πατέρας του παιδιού της!

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Star», μία 25χρονη θαυμάστρια του Bieber, το όνομα της οποίας δεν δημοσιεύεται, ισχυρίζεται ότι ο διάσημος τραγουδιστής την άφησε έγκυο κατά τη διάρκεια ενός one night stand τον Φεβρουάριο του 2010 και ότι η κόρη τους γεννήθηκε 8 μήνες μετά, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Σύμφωνα, πάντα, με την ίδια, συνάντησε τον Bieber, ο οποίος το 2010 ήταν 15 ετών, σε ένα εστιατόριο, στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Το άρθρο δημοσιεύει τα λεγόμενα μίας ανώνυμης πηγής, η οποία φέρεται να έχει κοντινή σχέση με την 25χρονη και η οποία ισχυρίζεται ότι το 3χρονο κοριτσάκι φέρει αρκετές ομοιότητες εξωτερικά με τον Biber. Για το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν είχε μιλήσει δημόσια, είπε: «Ήθελε μόνο να προστατεύσει το μωρό της. Ήθελε να κρατήσει τον εαυτό της και την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ο εκπρόσωπος του νεαρού pop star δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τους ισχυρισμούς της 25χρονης θαυμάστριάς του.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θαυμάστρια του Bieber ισχυρίζεται, ότι έχει παιδί μαζί του, καθώς το 2011, μια άλλη κοπέλα μίλησε στο ίδιο περιοδικό και ισχυρίστηκε ότι ο pop star την είχε αφήσει έγκυο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ