2013-06-03 09:45:10
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ
Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχωράει τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", θα αρχίσουν να ανακοινώνονται οι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμφωνήσει να παίζουν την επόμενη σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

Πρόκειται για τον Τόμας Ντε Βινσέντι (προέρχεται από μία εκπληκτική χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα), τον Σαλίνο (που αποχαιρέτισε την Μπράγκα) και τους δύο νεαρούς παίκτες του Εργοτέλη, τον Μπουχαλάκη και τον Τζανακάκη (που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις στη Football League με τον Εργοτέλη).

Από εκεί και πέρα, όμως, δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις και για εκείνους που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία μαζί τους και ο Μίτσελ (σε συνεργασία με τον Χουάνχο Λορένθο) είχε όλο αυτό το διάστημα επαφές.

Εκτός από τις προσθήκες, βέβαια, στον Ολυμπιακό θα «τρέξουν» και τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Μέσα στην εβδομάδα θα έρθει ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα για να συζητήσει με τη διοίκηση το ενδεχόμενο ο Αργεντινός χαφ να παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στο Λιμάνι. Σίγουροι «φευγάτοι» θεωρούνται ο Μοντέστο (θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαστιά), ο Πίνο και ο Ντιελνά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ