2013-06-02 09:32:25
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ
Πρώτα η πρόκριση με το Ρέθυμνο και μετά οι τελικοί με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζει ο Κώστας Παπανικολάου για τον Ολυμπιακό.

Προτού, λοιπόν, ο πρωταθλητής Ευρώπης βάλει μπροστά για την υπεράσπιση του τίτλου του στην Α1 Μπάσκετ κόντρα (εκτός απροόπτου) στον Παναθηναϊκό, οφείλει να κάνει τρεις τις νίκες του απέναντι στο Ρέθυμνο, όπως δηλώνει ο Κώστας Παπανικολάου.

«Κοιτάμε το επόμενο ματς χωρίς να επαναπαυόμαστε. Σίγουρα θα είναι καλύτεροι στο γήπεδό τους με το κοινό τους κοντά. Θέλουμε να τελειώνουμε, αλλά δεν μας πιάνει άγχος. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, το ίδιο και με το Ρέθυμνο. Είναι ιδιόρρυθμη ομάδα, που μπορεί να βρει ρυθμό και να προκαλέσει προβλήματα», τόνισε στον «Πρωταθλητή» ο φόργουορντ των πρωταθλητών.

«Υπάρχει καιρός. Να προκριθούμε πρώτα και μετά θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος», ανέφερε ο «Παπ».

Σε περίπτωση που η ομάδα του νικήσει στην Κρήτη και κάνει το 3-0 τη Δευτέρα, ενώ το ίδιο συμβεί με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, οι δύο πρώτοι τελικοί θα γίνουν Παρασκευή-Κυριακή. Ο ίδιος δεν ενοχλείται από το βαρύ πρόγραμμα. «Νομίζω πως θα είναι καλύτερα με μια μέρα ξεκούρασης. Είμαστε συνηθισμένοι και σε τέτοιο επίπεδο που βρισκόμαστε μπορούμε να προετοιμαστούμε άμεσα. Πιστεύω πως μας βολεύει, ίσως να ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Θα το δούμε όταν έρθει η σειρά του», δήλωσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χαλάει ο καιρός από σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χαλάει ο καιρός από σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ