2013-05-29 12:00:21
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΤΟ... ΡΥΘΜΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη διαδικασία των ημιτελικών της Α1 Μπάσκετ με το πρώτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στο Ρέθυμνο (20:00, ET1) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να φέρει πιο κοντά τους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος.

Στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης είναι να «σκουπίσουν» τον αντίπαλό τους και να πάνε όσο το δυνατό πιο σύντομα στη διαδικασία των τελικών, όπου εκτός απροόπτου θα συναντήσουν τον Παναθηναϊκό που κοντράρεται με τον Πανιωνίο. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται πλέον συγκεντρωμένοι για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί οριστικά ο Δημήτρης Κατσίβελης. Από πλευράς Ρεθύμνου δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Θανάσης Γιαπλές θέλει από τους παίκτες του να είναι ανταγωνιστικοί και να αποδείξουν πως δεν έφτασαν τυχαία στην τετράδα κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Στον ΑΓΟΡ αισιοδοξούν πως η ομάδα θα δυσκολέψει τον Ολυμπιακό στην πρώτη παρουσία στα ημιτελικά σε όλη την ιστορία της Όλες κι όλες έξι φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στην Α1, μόνο για την κανονική περίοδο και με τους ερυθρόλευκους να έχουν το απόλυτο. 


Ο στόχος είναι ξεκάθαρος για τους πρωταθλητές Ευρώπης που θέλουν μία επιβλητική εμφάνιση για το 1-0, ωστόσο ζητούμενο είναι η ομάδα να δουλέψει μέσα από αυτά τα παιχνίδια και να βρει ρυθμό ενόψει τελικών. Είναι θετικό πάντως το στοιχείο, ότι ο υψηλός ρυθμός του Ρεθύμνου θα κρατήσει τους πρωταθλητές σε εγρήγορση και θα τους έχει σε ένταση, κάτι που θέλει και το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα επιζητήσει να βγάλει το μπάσκετ του. Να παίξει η ομάδα σε υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης και προσήλωσης και μέσα από τα ημιτελικά να επιστρέψει στον γνώριμο ρυθμό της για τους τελικούς καθώς πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κ.κ. Τανατζής, Μάνος και Αφεντουλίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ