2013-05-29 12:02:29
Φωτογραφία για Προπονητής της Παλέρμο την νέα σεζόν ο Γκατούζο!
Στην αποκάλυψη ότι ο Τζενάρο Γκατούζο θα είναι ο νέος προπονητής της Παλέρμο, προχώρησε με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazetta dello Sport". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά από έναν χρόνο στην Ελβετία ως παίκτης αλλά και προπονητής (για 10 αγωνιστικές) στην Σιόν, ο Τζενάρο Γκατούζο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη Όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", ο πρώην άσος της Μίλαν (335 συμμετοχές στα 13 χρόνια που φόρεσε τη ροσονέρα φανέλα) θα είναι ο νέος τεχνικός της Παλέρμο, με τον 35χρονο να έχει τη δύσκολη αποστολή να επαναφέρει την ομάδα στη Serie A.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, μετά την άρνηση του Σανίνο να συνεχίσει στον πάγκο των Σικελών, ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι "το πήρε πάνω του" και αιφνιδίασε άπαντες, επιλέγοντας για τη συγκεκριμένη θέση τον Γκατούζο.

Εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται να λυθεί η συνεργασία του "Ρίνγκιο" με τη Σιόν ώστε να είναι ελεύθερος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παλέρμο, το οποίο θα είναι -βάσει πληροφοριών- διετές έναντι 400.000 ευρώ.

Περιττό φυσικά να γραφτεί πως η επιλογή του Γκατούζο αποτελεί ένα τεράστιο προσωπικό στοίχημα για τον ιδιοκτήτη της Παλέρμο (θα γίνει ο προπονητής Νο 44 από τότε που βρίσκεται στο τιμόνι των Σικελών), από τη στιγμή που αμφότεροι είναι δύο πολύ ισχυροί χαρακτήρες και εκρηκτικές προσωπικότητες...

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ