2013-05-26 10:14:11
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...
Επί τάπητος τίθεται ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, με την επιστροφή του προέδρου των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη και την επικείμενη συνάντησή του με τον Μίτσελ.

Από χθες το βράδυ ο τελικός του Champions League, τον οποίο παρακολούθησε ο Μαρινάκης μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Μίτσελ, ανήκει πλέον στην Ιστορία.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναμένεται να έχει συνάντηση εντός της εβδομάδας με τον Ισπανό τεχνικό, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου και του Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος «τρέχει» και εκείνος από την πλευρά του τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως μεταγραφικοί στόχοι πολλά... Καμιά επιβεβαίωση από πλευράς Ολυμπιακού... Αντίθετα πολλές διαψεύσεις Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα συζητήσουν αρχικά για τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, με τον Ιμπαγάσα και τον Κάρολ (με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία) να έχουν τις δικές του πιθανότητες να μείνουν στην ομάδα. Ωστόσο, εκείνος που αποφασίζει είναι ο Μίτσελ.


Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις και ενδέχεται να υπάρξουν αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ. Δεν αποκλείεται αρκετοί από τους παίκτες που δόθηκαν φέτος με τη μορφή δανεισμού να αποδεσμευτούν ή να πουληθούν σε άλλες ομάδες.

Σε αυτή τη λίστα΄, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, μπαίνει και ο Γκρέκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όλα, όμως – όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές - θα συζητηθούν στη συνάντηση που θα έχει ο Μαρινάκης με τον Μίτσελ, παρουσία του Βρέντζου και του Λορένθο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σεισμός στα Δωδεκάνησα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σεισμός στα Δωδεκάνησα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ