2013-05-24 12:00:15
Φωτογραφία για ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ... «ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά των play offs της Α1 Μπάσκετ με τον Απόλλωνα Πατρών και σήμερα, θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος (20:00, ΕΤ1), όπου ήδη τον περιμένει το Ρέθυμνο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν το 2-0 κόντρα στους Πατρινούς ώστε να μπουν, κυρίως πνευματικά, για τα καλά σε ρυθμό... πλέι οφ.

Προφανώς οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν το χρόνο τους μετά το θρίαμβο του Λονδίνου και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και σταδιακά θα επανέλθουν στα επίπεδα συγκέντρωσης που απαιτούνται. Οι ερυθρόλευκοι μετά τη μέτρια εμφάνιση στο ΣΕΦ θέλουν σιγά-σιγά να μπαίνουν σε ρυθμούς… τελικών. Ίσως η χαλαρή εικόνα που έδειξαν στο ΣΕΦ κόντρα στον Απόλλωνα να ήταν... "καμπανάκι" ώστε να μπουν πιο σοβαρά και φυσικά περισσότερο συγκεντρωμένα στη σημερινή αναμέτρηση, κάτι άλλωστε που αναμένουν τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και ο Νίκος Βετούλας, όπως αμφότεροι δήλωσαν μετά το ματς του ΣΕΦ.


Αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο θα έχει και σήμερα όπως αναμένεται στον πάγκο της ομάδας την ίδια 12άδα, αφού έμεινε και πάλι εκτός αποστολής ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, τον οποίο το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, θέλει να τον προφυλάξει, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της πιο δύσκολης συνέχειας. Τη θέση του Γεωργιανού σέντερ πήρε και πάλι ο μικρός Γιώργος Γεωργάκης.

Οι Αχαιοί, που διέθεσαν όλα τα εισιτήρια στο κλειστό της Περιβόλας, στοχεύουν σε μία καλή εμφάνιση και -ίσως- την πρώτη τους νίκη επί των ερυθρόλευκων μετά το 78-77 του 1997 στον ίδιο γύρο των play offs.

Την ομάδα που θα προκριθεί περιμένει ήδη στους «4» το Ρέθυμνο, που χθες απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Οι πρωταθλητές από σήμερα λοιπόν, στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, θέλουν να δείξουν την πραγματική τους εικόνα. Να είναι συγκεντρωμένοι και να «καθαρίσουν» την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ