2013-05-24 11:54:31
Φωτογραφία για Νέο σοκαριστικό βίντεο από την αιματηρή επίθεση στο Λονδίνο
Βίντεο που δείχνει τη στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί εναντίον των δύο δραστών της δολοφονίας του 25χρονου Λι Ρίγκμπι στο Γούλιτς του Λονδίνου, έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mirror Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους δύο άνδρες να τρέχει προς μέρος του περιπολικού, ρίχνει κάτω το μαχαίρι την ώρα που δέχεται τους πυροβολισμούς και πέφτει στο έδαφος.

Η γενναία αστυνομικός που βρέθηκε πρώτη στον τόπο του εγκλήματος φτάνει ένα βήμα από το θάνατο, όπως δείχνει το βίντεο. Η οδηγός του περιπολικού, μη μπορώντας να τραβήξει το όπλο της, σώζεται από έναν άνδρα συνάδελφό της στο πίσω κάθισμα, ο οποίος πυροβολεί από το παράθυρο τον ύποπτο που

Οι δράστες προσέλκυσαν τους αστυνομικούς στο σημείο σέρνοντας το πτώμα του δολοφονημένου στρατιώτη στη μέση του δρόμου. Οταν είδαν να φτάνει το πρώτο περιπολικό διαχωρίστηκαν.

Ο Μάικλ Αντεμπολάζο με το μπαλτά στα χέρια έτρεξε προς τους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του Μάικλ Ολουατόμπι Αντεμποβάλε, προχώρησε κατά μήκος στοχεύοντάς τους με το όπλο.


Το βίντεο των δέκα δευτερολέπτων τρόμου δείχνει πώς ο 28χρονος Αντεμπολάζο φτάνει δύο βήματα από την αστυνομικό που οδηγεί το περιπολικό, Οταν πέφτει στο έδαφος από τους δύο πυροβολισμούς, δύο αστυνομικοί πετιούνται έξω και στέκονται από πάνω του. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχουν δει τον δεύτερο δράστη που τους σημαδεύει με το όπλο.

Αλλά ένας τρίτος αστυνομικός της ειδικής ομάδας Trojan τον σημαδεύει και τον πετά στο έδαφος με έξι πυροβολισμούς.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ