2013-05-24 11:44:06
Φωτογραφία για Μόνοι τους με τα προβλήματά τους οι δήμαρχοι της Αττικής...!!!
Πλήρης είνα η απαξίωση της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων της Αττικής ( ΠΕΔΑ) από τα ίδια τα αυτοδιοικητικά στελέχη της .

Το χθεσινό της συνέδριο , χαρακτηρίστηκε ως το πιο υποβασθμισμένο και σημαδεύτηκε από την απουσία των μισών συνέδρων του – αν όχι παραπάνω- μεταξύ των οποίων και πολλών Δημάρχων.

Όπως του Δημάρχου Πειραιά , Βασίλη Μιχαλολιάκου , ο οποίος προτίμησε εκείνη την στιγμή αν δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη, ενώ ο υπουργός εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης πήγε σε εκδήλωση του Δήμου Παπάγου. Κι αυτό , παρότι ήταν μείζονος σημασίας τόσο τα θέματα προς συζήτηση όσο και η χρονική –πολιτική συγκυρία που διεξήχθη .

Επίσης δεν παρέστη κανείς από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών , στο συνέδριο της μεγαλύτερης ΠΕΔ της χώρας Γενικότερα το συνέδριο της ΠΕΔΑ , πέρασε στην κυριολεξία στην « ζούλα» αφού ουδείς διάλογος- συζήτηση  σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο πριν δεν είχε διεξαχθεί  ενώ και στην –όλο κι όλο- τετράωρη διάρκειά του , ήταν παντελή η έλλειψη διάθεσης  διαλόγου και παρεμβάσεων από τους « συνέδρους» .


Οι μόνοι που μίλησαν εκτός από τον Περιφερειάρχη Αττικής , Γιάννης Σγουρό , τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ , Κώστα Ασκούνη ήταν ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων , Νίκος Σαράντης , ο οποίος είχε μια συντομότατη- συνοπτική ομιλία , οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων και ελαχιστότατοι σύνεδροι.

Σ’ αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν , όπου γέμιζαν ασφυκτικά οι αίθουσες όπυο φιλοξενούταν όχι μόνο από συνέδρους αλλά και από δεκάδες « παρατηρητές» άλλα  αυτοδιοικητικά στελέχη – επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων , αντιδημάρχους , δημοτικούς συμβούλους , η χθεσινή « εικόνα» ήταν αποκαρδιωτική :

Σχεδόν άδειο το αμφιθέατρο του ρ/σ 9,84 , όπου φιλοξενήθηκε και το οποίο θα ήταν ακόμη περισσότερο εμφανές άν δεν παρίστατο η πολυμελής αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής , υπό τον κ. Σγουρό ( αντιπεριφερειάρχες , περιφερειακοί σύμβουλοι , υπηρεσιακά στελέχη ) και τα …υπηρεσιακά στελέχη της ΠΕΔΑ .

Την κατάσταση αυτή επέκρινε με δριμύτατα και ο  Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Νικαίας , Γιώργος Ιωακειμίδης .
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ