2013-05-24 09:13:14
Φωτογραφία για YOUTRUCK FESTIVAL 25 & 26 MAIOY 2013
Αγαπητοί φίλοι,

YOUTRUCK FESTIVAL 2013 οι μηχανές άναψαν Οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο φεστιβάλ του φορτηγού στην Ελλάδα πλέον κορυφώνονται. Στις 25 & 26 Μαΐου 2013 το πρώην ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού θα υποδεχθεί ολόκληρο τον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος σε μια γιορτή διαφορετική από τις άλλες που σίγουρα θα συζητηθεί.

Τον χώρο θα κατακλύσουν ομάδες αγωνιστικών φορτηγών που θα προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στέλνοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, ενώ τα πανέμορφα οχήματα θα διαγωνιστούν σε μια πλειάδα διαγωνισμών ομορφιάς και μοναδικής εμφάνισης.

Την πίστα του αεροδρομίου, που θα νοσταλγεί τις παλιές εποχές με τους ήχους από τις τουρμπίνες των αεροπλάνων, θα γεμίσουν ήχοι από τα μουγκρίσματα των αγωνιστικών μηχανών, που θα ζεσταίνονται για μοναδικές αναμετρήσεις…

15000 μαγικά χαρτάκια είναι έτοιμα να διατεθούν σε όλους εσάς τους λάτρεις του φορτηγού και του κλάδου του επαγγελματικού οχήματος, για να σας μεταφέρουν σε ένα συναρπαστικό διήμερο που θα μείνει αξέχαστο.

Μην χάσετε τα ομορφότερα super trucks, μοναδικές αναμετρήσεις, special guest stars, κληρώσεις, δώρα, μοναδικά shows, events, πανέμορφα κορίτσια και πολλές μα πολλές εκπλήξεις! Σας περιμένουμε στο 1ο Youtruck Festival 2013, στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Ελληνικού! Μην το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ...
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ