2013-05-24 09:06:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Ρομά δρούν ανενόχλητοι στο Πόρτο Ράφτη
Ήθελα να αναφερθώ σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός που συμβαίνει στο Πόρτο Ράφτη για να επαγρυπνήσω και να υποψιάσω τους κατοίκους του.

Κυκλοφορεί ένα βυσσινι βανάκι με τσιγγάνους βολιδοσκοπώντας ανυποψίαστους ανθρώπους προκειμένου να τους κλέψει.Κυκλοφορεί από γειτονιά σε γειτονιά και μέσα είναι συνήθως ένας άνδρας και μία γυναίκα.Πρόσφατα κιόλας,-μέρα-μεσημέρι- μια γιαγιούλα μπαίνοντας στην αυλή της,περνούσε το βανάκι και την ρώτησε ο άντρας μέσα από το βανάκι τάχα για κάποια οδό εκεί τριγύρω.Πλησιάζοντας η γυναίκα να δεί το "χάρτη" βλέπει ότι είναι λευκός και πριν προλάβει να αντιδράσει της αρπάζει την αλυσίδα που φόραγε στο λαιμό της και εξαφανίστηκε.Η ηλικιωμένη κυρία δεν πρόλαβε να συγκρατήσει κανένα άλλο στοιχείο.

Σε συζήτηση μου με κάποιον άλλον κάτοικο πέτυχε μια ομάδα τσιγγάνων στην παραλία Αγίας Μαρίνας να ΄χουν βρωμήσει τον τόπο.Δεν είναι σίγουρος πως είναι αυτοί οι οποίοι έκλεψαν και την ηλικιωμένη κυρία αλλά πολύ πιθανόν να δρούν ανα ομάδες.Προσοχή όταν πηγαίνετε για μπάνιο.Δεν θα αφήνετε τα πράγματα σας "μόνα τους" για κανένα λόγο. Πάντα να μένει κάποιος από πίσω να τα προσέχει γιατί αυτοί ξαφρίζουν ό,τι βρουν. Μην φοράτε αντικείμενα αξίας και μη φέρετε τιμαλφή μαζί σας. Αν κάποιος πάλι γνωρίζει κάτι για το γεγονός ή είδε κάποια ύποπτη κίνηση ας ενημερώσει.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ