2013-05-24 09:10:19
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ... ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ;
Το ενδεχόμενο να πουλήσουν τον Κώστα Μανωλά σκέφτονται έντονα στον Ολυμπιακό, όπως αποκαλύπτει η "SportDay". Ο λόγος το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από συλλόγους του εξωτερικού.

Πριν από περίπου έναν μήνα στον Ολυμπιακό, ούτε που το σκέφτονταν να παραχωρήσουν τον Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους, ο 22χρονος στόπερ μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα αποτελούσαν το δίδυμο στην άμυνα την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και – σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της εφημερίδας – τα δεδομένα τείνουν να αλλάξουν.

Μέχρι στιγμής κρούση στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει κάνει η Μονακό, ενώ την περίπτωση του Μανωλά φαίνεται πως «γλυκοκοιτάζει» και η Σάλκε για αντικαταστάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ακόμη και η Λίβερπουλ φέρεται να παρακολουθεί στενά τον νεαρό αμυντικό και όλα αυτά δείχνουν πως το καλοκαίρι προμηνύεται ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ.

Οι... «μνηστήρες» για εκείνον είναι πολλοί και ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με τους δικούς του όρους την ενδεχόμενη πώληση του παίκτη.

Δηλαδή, αν φτάσει στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας μία πρόταση της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ, τότε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι νταμπλούχοι δεν θα το πολυσκεφτούν…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ